Dodzsem

Dodzsem hétfőn 22:45-től élőben Hetthéssy Zoltánnal és Bárdos Andrással!
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show minden hétköznap este 22:45-kor élőben a SportKlubon!

Visszatér a dodzsem!

Szeptember 1-től újra ütköztetünk!

Videó: NHL, Messi, gombfoci

Czollner Gyula és Balogh Tamás a szeptember 12-i, pénteki dodzsem harmadik részében az NHL-ben színészkedésért kirótt pénzbírsággal, a “Messi” keresztnév megtiltásával, valamint egy vérre menőgombfocicsatával foglalkozott.  

Videó: A Future Talents Cupról a dodzsemben

A dodzsem szeptember 12-i, pénteki adásának második részében dr. Szpirulisz Alexandrosz, a Future Talents Cup szervezője és Fekete Tivadar, az FTC U16-os labdarúgócsapatának edzője volt Czollner Gyula és Balogh Tamás vendége. Szó esett a kezdeményezésről, a célokról, a lebonyolításáról, a magyar utánpótlásról, a csapatokról és a további tervekről.  

Videó: Pistorius, Rice, szabályváltoztatások

A szeptember 12-i, pénteki dodzsemben Czollner Gyula és Balogh Tamás ütköztette véleményét. Szót ejtettek az első részben az Oscar Pistorius ügyében született ítéletről, Ray Rice balhéjáról, valamint a különböző sportágakban tervezett szabályváltoztatásokról.  

Videó: Vízilabda Expo olimpiai bajnokokkal

Gergely István, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázónk volt a dodzsem szeptember 11-i adásának vendége. A világbajnok és Európa-bajnoki ezüstérmes pólós most egy vízilabda Nyílt Napot és Expót szervezett szeptember 13-ára, Budaörsre, ahol rengeteg programmal, gálameccsekkel, szakmai előadásokkal, csapatbemutatókkal próbálja népszerűsíteni sikersportágunkat. Gergely István kifejtette, hogy miért lesz az előttünk álló szezon a világ legerősebb vízilabda-bajnoksága, hogy… Tovább