Dodzsem

Dodzsem hétfőn 19:30-tól élőben Czollner Gyulával és Balogh Tamással.
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show hétfőn 19:30-kor élőben a SportKlubon!

Az egyik oldalon Czollner Gyula, a másikon pedig Balogh Tamás. Ez pedig a dodzsem, hétfőnként a SportKlubon!

Videó: Paunoch Péter és Zelcsényi Miklós a dodzsemben

A március 23-i dodzsemben előbb Paunoch Péter, FIFA-licences menedzser, majd Zelcsényi Miklós, a Balatonman triatlon versenyek, a Maratonman futóesemény sorozat és az Ultrabalaton főszervezője volt Czollner Gyula és Balogh Tamás vendége.  

Videó: Tűz és önuralom a dodzsemben

Alen Halilovic, a Barca fiatal tehetsége dührohamot kapott, miután lecserélték egy felkészülési meccsen. Ennek kapcsán Tomi és Gyula önuralom tesztet végeztek a március 23-i dodzsemben – valahogy a szamurájok is így csinálhatták. Ki bírja a kezét tovább a láng felett tartani?  

Videó: “Tízmillió játékosügynök országa leszünk”

Áprilistól új szabályozás lesz érvényes a játékosügynökökre. A korábbi licencek érvényüket vesztik, minden közvetítői tevékenység a FIFA és a nemzeti szövetségek joghatósága alá kerül. Jelenleg csak a transzferek 25-30%-t kötik meg engedéllyel rendelkező ügynökök közreműködésével. Jogsértés esetén a FIFA nem képes szűrni és szankciókat alkalmazni. Kérdés, hogy mi lesz azokkal a szakemberekkel, akik eddig tisztességesen… Tovább

Videó: Mi lesz veled, Nadal?

12 évet kellett várni arra, hogy Rafael Nadal újra kikapjon salakpályás tenisztorna elődöntőjében. Akkoriban még nem volt Facebook, vagy mégis? Czollner Gyula és Balogh Tomi bebizonyítja, hogy ők már akkor is posztoltak a spanyolról, sőt, megjósolták a rekordjait is.  

Videó: Fűre lépni…

A marihuána egyesek szerint segíti a sportolást, míg mások szerint káros hatásai vannak. Czollner Gyula és Balogh Tomi körüljárta a témát a dodzsemben.  

Videó: Nyaktörő mutatványok a dodzsemben

Nyaktörő mutatványok  – a dodzsem február 23-i adásában elmerültünk az extrém sportok világában.  Idén ugyanis a korábbiaknál is látványosabb műsorokkal indította útjára a Monster a Masters of Dirt 2015 sorozatot, Bécsben. A stúdióban Hujber Péter, freestyle motocross pilóta és Kun Ádám, BMX flatland világbajnok volt a vendégünk.