Dodzsem

Dodzsem hétfőn 22:45-től élőben Hetthéssy Zoltánnal és Bárdos Andrással!
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show minden hétköznap este 22:45-kor élőben a SportKlubon!

Visszatér a dodzsem!

Szeptember 1-től újra ütköztetünk!

Videó: Skócia, Maradona, Szepesi Niki a stúdióban

Nincs skót függetlenség – a sportban sem; Maradona őszinte vallomása, hátrányban a színtévesztő rajongók – Czollner Gyula és Balogh Tamás a szeptember 19-i, pénteki dodzsem harmadik részében ezekről a témákról ütköztette véleményét, sőt, Gyulának egy hatalmas meglepetésben is része volt születésnapja alkalmából…  

Videó: Dárdai, Budapest 2020

Czollner Gyula és Balogh Tamás a szeptember 19-i, pénteki dodzsem első részében a magyar labdarúgó-válogatott új, ideiglenes szövetségi kapitányáról, Dárdai Pálról mondta el véleményét, valamit az is szóba került, hogy Budapest lesz az egyik helyszíne a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságnak.  

Videó: “Nem a torkánál ragadjuk meg a problémát”

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője és Murányi András, a Nemzeti Sport főszerkesztő-helyettese volt a dodzsem szeptember 18-i adása második részének vendége. Kapitánycsere: az újságírók miatt történt?  

Videó: Tőzsér: “Nem lepett meg a váltás”

Nem szentelhettük másnak a teljes szeptember 18-i dodzsemet, mint a nap hírének, Pintér Attila leváltásának, és Dárdai Pál ideiglenes szövetségi kapitányi kinevezésével. Az adás első részében Tőzsér Dániellel beszélgetett a váltásról Somos Ákos és Bárdos András. A Watfordban légióskodó középpályás elmondta, hogy nem volt felhőtlen a hangulat Pintérnél a válogatott összetartásain, Dárdai pedig a Németországban… Tovább

Videó: Száguldó Halálosztó és Nagymenő Agymenő

Száguldó Halálosztó és Nagymenő Agymenő: a dodzsem szeptember 17-i adásának végén megtudhattuk, hogy ha pankrátornak állna Hetthéssy Zoltán és Czollner Gyula, akkor milyen néven tenné azt.