Dodzsem

Dodzsem hétfőn 19:30-tól élőben Czollner Gyulával és Balogh Tamással.
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show hétfőn 19:30-kor élőben a SportKlubon!

Az egyik oldalon Czollner Gyula, a másikon pedig Balogh Tamás. Ez pedig a dodzsem, hétfőnként a SportKlubon!

Videó: Mi lesz veled, Nadal?

12 évet kellett várni arra, hogy Rafael Nadal újra kikapjon salakpályás tenisztorna elődöntőjében. Akkoriban még nem volt Facebook, vagy mégis? Czollner Gyula és Balogh Tomi bebizonyítja, hogy ők már akkor is posztoltak a spanyolról, sőt, megjósolták a rekordjait is.  

Videó: Fűre lépni…

A marihuána egyesek szerint segíti a sportolást, míg mások szerint káros hatásai vannak. Czollner Gyula és Balogh Tomi körüljárta a témát a dodzsemben.  

Videó: Nyaktörő mutatványok a dodzsemben

Nyaktörő mutatványok  – a dodzsem február 23-i adásában elmerültünk az extrém sportok világában.  Idén ugyanis a korábbiaknál is látványosabb műsorokkal indította útjára a Monster a Masters of Dirt 2015 sorozatot, Bécsben. A stúdióban Hujber Péter, freestyle motocross pilóta és Kun Ádám, BMX flatland világbajnok volt a vendégünk.  

Videó: Michelisznek nem minden a pénz

Michelisz Norbert nem fogadta el a gyári csapat hívását, és maradt a Zengő Motorsportnál. Czollner Gyula szerint nem biztos, hogy a WTCC tavalyi 4. helyezettje jó döntést hozott.  

Videó: Zlatan for president!

Zlatan Ibrahimovic után szabadon Balogh Tomi is “tetovált” valamit a mellkasára, ami Czollner Gyulát is meglepte a február 16-i dodzsemben. A két műsorvezető egyébként el volt ájulva a svéd csatár gesztusától, ők ezt az Ibrahimovicot szeretik.  

Videó: Gálfi Dalma és Juhász Gábor a dodzsemben

Ötödik lett a magyar női tenisz-válogatott a Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoport tornáján a budapesti Syma Csarnokban. A dodzsem február 9-i adásában a csapat egyik tagja, Gálfi Dalma és Juhász Gábor kapitány volt a vendégünk.