Dodzsem

Dodzsem hétfőn 19:30-tól élőben Czollner Gyulával és Balogh Tamással.
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show hétfőn 19:30-kor élőben a SportKlubon!

Videó: Cristiano Madrid

Czollner Gyula és Balogh Tamás Cristiano Ronaldo szerepéről és stílusáról vitatkozott egy jót már megint a dodzsem május 18-i adásában.  

Videó: Tenisz vagy foci?

Szabad-e egy teniszmérkőzés közben futballmeccset mutatni a kivetítőn? Madridban pontosan ez történt. Czollner Gyula és Balogh Tomi most sem értett egyet…  

Videó: Pasta Station Double Cross Challenge 2015

2015. augusztus 22-én Magyarországon, Bánkon rendezik meg a Double Cross Challenge-t, a nívós viadalról is beszélgettünk vendégeinkkel, Tomán Kornéllal és Jung Beával a dodzsem május 11-i adásában.  

Videó: Travis Pastrana: “Megéri a kockázat”

A dodzsem május 4-i adásában ismét a Nitro Circus állt az adás első részének középpontjában. Júniusban először látogat Magyarországra  a show, az esemény főszervezője, Stefano Favaro volt a vendégünk,  skype-on pedig megint beszélgettünk Travis Pastranával.  

Videó: Kis Viktória a dodzsemben

Kis Viktória volt a dodzsem április 27-i adásában Czollner Gyula és Balogh Tamás vendége. A motorversenyző a European Junior Cup sorozatában indul, ez a Superbike világbajnokság európai állomásainak betétfutama. Ezen belül indul a női Európa-kupában is, ahol a második, asseni versenyen lett ő lett a legjobb a hölgyek között.