Dodzsem

Dodzsem kedden 22:45-től élőben Somos Ákossal és Somos Zoltánnal!
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show minden hétköznap este 22:45-kor élőben a SportKlubon!

Visszatér a dodzsem!

Szeptember 1-től újra ütköztetünk!

Videó: Casillas, Parma-Milan

Mi lesz veled, Casillas?; nagybetűs labdarúgás a Parma-Milan mérkőzésen – Hetthéssy Zoltán és Bárdos András ezekről a témákról ütköztette véleményét a szeptember 15-i, hétfői dodzsem harmadik részében.  

Videó: Muszbek Mihály a budapesti olimpiáról és a magyar fociról

Muszbek Mihály sportközgazdász a szeptember 15-i, hétfői dodzsem második részében a 2024-es budapesti olimpiára való kandidálásról, valamint a magyar fociról, a nézőszámokról és  a stadionokról beszélgetett Hetthéssy Zoltánnal és Bárdos Andrással.  

Videó: Debreceni ultrák, Doll vs. Pintér, Budapest 2024?

A szeptember 15-i, hétfői dodzsem első részében Hetthéssy Zoltán és Bárdos András a debreceni labdarúgó ultrák bojkottjáról; arról, hogy Doll szerint Gera sérüléséről is Pintér tehet; valamint a 2024-es budapesti olimpiára való kandidálásról ütköztette véleményét.  

Videó: NHL, Messi, gombfoci

Czollner Gyula és Balogh Tamás a szeptember 12-i, pénteki dodzsem harmadik részében az NHL-ben színészkedésért kirótt pénzbírsággal, a “Messi” keresztnév megtiltásával, valamint egy vérre menőgombfocicsatával foglalkozott.  

Videó: A Future Talents Cupról a dodzsemben

A dodzsem szeptember 12-i, pénteki adásának második részében dr. Szpirulisz Alexandrosz, a Future Talents Cup szervezője és Fekete Tivadar, az FTC U16-os labdarúgócsapatának edzője volt Czollner Gyula és Balogh Tamás vendége. Szó esett a kezdeményezésről, a célokról, a lebonyolításáról, a magyar utánpótlásról, a csapatokról és a további tervekről.  

Videó: Pistorius, Rice, szabályváltoztatások

A szeptember 12-i, pénteki dodzsemben Czollner Gyula és Balogh Tamás ütköztette véleményét. Szót ejtettek az első részben az Oscar Pistorius ügyében született ítéletről, Ray Rice balhéjáról, valamint a különböző sportágakban tervezett szabályváltoztatásokról.