Dodzsem

Dodzsem hétfőn 19:30-tól élőben Czollner Gyulával és Balogh Tamással.
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show hétfőn 19:30-kor élőben a SportKlubon!

Videó: Travis Pastrana: “Megéri a kockázat”

A dodzsem május 4-i adásában ismét a Nitro Circus állt az adás első részének középpontjában. Júniusban először látogat Magyarországra  a show, az esemény főszervezője, Stefano Favaro volt a vendégünk,  skype-on pedig megint beszélgettünk Travis Pastranával.  

Videó: Kis Viktória a dodzsemben

Kis Viktória volt a dodzsem április 27-i adásában Czollner Gyula és Balogh Tamás vendége. A motorversenyző a European Junior Cup sorozatában indul, ez a Superbike világbajnokság európai állomásainak betétfutama. Ezen belül indul a női Európa-kupában is, ahol a második, asseni versenyen lett ő lett a legjobb a hölgyek között.  

Videó: A Fradi-szurkolók húzzák fel az átlagnézőszámot

Megint szurkolók, megint ultrák, megint Fradi. Ha a Ferencváros otthon játszik, akkor elfogadható a forduló átlagnézőszáma. Minden más esetben gyászos a statisztika – erről is szó volt Czollner Gyula és Balogh Tamás között a dodzsem április 27-i adásában.  

Videó: “Az első tízben van a Szeged a világon”

Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatósági elnöke volt a dodzsem április 20-i adásának vendége, aki elmondta, hogy a klub már azzal nagy sikert ért el, hogy a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé jutott, a THW Kiellel szembeni negyeddöntős kiesés papírforma eredmény.  

Videó: A freestyle világsztár Travis Pastrana a dodzsemben

A dodzsem április 20-i adásában skype-on beszélgetett Travis Pastranával, a Nitro Circus – a világ legnépszerűbb motoros freestyle produkciója – alapítójával Czollner Gyula és Balogh Tamás. Az esemény június 14-én érkezik Budapestre, de a SportKlubon már szombaton és vasárnap megismerkedhetnek a show-val!