Dodzsem

Dodzsem hétfőn 19:30-tól élőben Czollner Gyulával és Balogh Tamással.
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show hétfőn 19:30-kor élőben a SportKlubon!

Az egyik oldalon Czollner Gyula, a másikon pedig Balogh Tamás. Ez pedig a dodzsem, hétfőnként a SportKlubon!

Videó: “Az első tízben van a Szeged a világon”

Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatósági elnöke volt a dodzsem április 20-i adásának vendége, aki elmondta, hogy a klub már azzal nagy sikert ért el, hogy a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé jutott, a THW Kiellel szembeni negyeddöntős kiesés papírforma eredmény.  

Videó: A freestyle világsztár Travis Pastrana a dodzsemben

A dodzsem április 20-i adásában skype-on beszélgetett Travis Pastranával, a Nitro Circus – a világ legnépszerűbb motoros freestyle produkciója – alapítójával Czollner Gyula és Balogh Tamás. Az esemény június 14-én érkezik Budapestre, de a SportKlubon már szombaton és vasárnap megismerkedhetnek a show-val!  

Videó: Skrobár Róbert a Muaythai Maniáról a dodzsemben

Április 18-án újabb Muaythai Mania-versenyre kerül sor, ezúttal Magyarország legjobbjai a litván harcosokkal csapnak össze. A dodzsem április 13-i adásában Skrobár Róbert, a Muaythai Mania szervezője volt a vendégünk, aki mesélt a sportág hagyományairól, a szombati rendezvényről, és azt is láthattuk, hogy Balogh Tomi milyen eredménnyel próbálta ki a Muaythait.  

Videó: C. Ronaldo nagy napja

A dodzsem április 6-i adásában a Real Madrid-Granada (9-1) mérkőzésről beszélgetett, Cristiano Ronaldóról pedig vitatkozott Czollner Gyula és Balogh Tamás.