Dodzsem

Dodzsem hétfőn 19:30-tól élőben Czollner Gyulával és Balogh Tamással.
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show hétfőn 19:30-kor élőben a SportKlubon!

Dodzsem hétfőnként a SportKlubon

Az egyik oldalon Czollner Gyula, a másikon pedig Balogh Tamás. Ez pedig a dodzsem, hétfőnként a SportKlubon!

Videó: A SportKlub kedvencei – csődbe ment hokis

Ha hétfő este, akkor dodzsem, de ezt hűséges nézőink már pontosan tudják. Az újak kedvéért viszont mutatunk egy részletet a múlt heti adásból, hogy tudják, mire számítsanak Balogh Tamástól és Czollner Gyuláltól!  

Videó: Red or dead

A Standard Liége szurkolói egy felháborító drapériával üzentek korábbi kedvencüknek, Steven Defournak. Büntessük, vagy ne büntessük a szurkolókat? Egy drapérián mindent meg szabad mutatni? Kell ezt szabályozni? Czollner Gyula és Balogh Tamás erről is beszélgettek a dodzsem január 26-i adásában.  

Videó: Mutassa vagy ne mutassa?

Betiltják azt a gyorsétteremreklámot, amelyet a gyártó direkt az NFL nagydöntőjére, a Super Bowlra készíttetett. Az egyik legnagyobb amerikai modellígéret, Charlotte McKinney meztelenül sétálgat a reklámban, ezért nem adják le az Egyesült Államokban a több tízmillió nézőnek a nagyszünetben. A dodzsem január 26-i adásában Czollner Gyula és Balogh Tamás erről vitatkoztak.  

Videó: Balajcza: “Elengedtem a válogatottságot”

Balajcza Szabolcs, az Újpest FC csapatkapitánya volt a dodzsem január 19-i adásának vendége. Czollner Gyula és Balogh Tamás az együttes felkészüléséről, törökországi túrájáról, a célokról, hogy mennyi esély van elérni a negyedik-ötödik helyet.  

Videó: Lipcsei kiakadt

Lipcsei Péter, a Ferencváros U21-es labdarúgócsapatának  vezetőedzője elkeseredetten nyilatkozott az MTK elleni ifimeccs után. A dodzsem január 19-i adásában Czollner Gyula és Balogh Tamás figyelmét sem kerülte el az interjú.  

Videó: Pulai Imre, a terminátor a dodzsemben

A kenusként Sydneyben olimpiai bajnok Pulai Imre tíz évig szánkózott, de nem tudott kijutni a téli játékokra, ezért bobra váltott. Pulai nem adja fel és reméli, 2018-ban ott lehet majd az olimpián. Erről a tervéről, sportága sajátosságairól is mesélt a dodzsem január 12-i adásában.