A TV-műsor technikai problémák miatt nem jelenik meg. Elnézésüket és a hiba kijavításáig szíves türelmüket kérjük!
 

Dodzsem

Dodzsem szerdán 22:50-től élőben Czollner Gyulával és Balogh Tamással!
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show hétfőn, szerdán és pénteken 22:50-kor élőben a SportKlubon!

Coulthard: Hamilton lesz a világbajnok

Hiába fejezte be a Formula-1-es pályafutását világbajnoki cím nélkül, David Coulthard nevét aligha feledik a rajongók. Minden idők egyik legtapasztaltabb és legnépszerűbb F1 pilótája a napokban a „szomszédba”, az osztrák Spielbergbe látogatott a „Ladies Day” alkalmából. Itt nyilatkozott a SportKlub dodzsem című műsorának. Beszélt a női sofőrökről, a mindennapjairól, Jules Bianchi szörnyű balesetéről és arról… Tovább

Videó: Győr, Veszprém, Szeged

Borsos Attila, a SportKlub állandó szakértője volt a dodzsem október 20-i adásának vendége, akiről kézilabdacsapataink nemzetközi kupaszerepléséről beszélgettek a Somos testvérek. Borsos szerint a Győri Audi ETO KC idén is a Bajnokok Ligája egyik legnagyobb esélyese és az MKB-MVM Veszprém is közelebb kerülhet a végső győzelemhez. A MOL-Pick Szegednek a csoportelsőség megszerzése nehéz lehet, a… Tovább

Videó: Vidi-Loki, Cavani, Balotelli

A Debrecen nyerte a rangadót – megszakadt a Videoton veretlenségi sorozata a labdarúgó NB I-ben. Ez volt az október 20-i dodzsem nyitó témája Somos Ákos és Somos Zoltán között. “Nem szabad lövöldözni!” – Edinson Cavanié az idény legnevetségesebb kiállítása. Balotelli kész csőd – az olasz csatár szenved a Liverpoolnál.  

Videó: Kovacevic újra a pályán, Vieira vs. Keane

A győri kosárcsapat tavalyi buszbalesetében súlyosan megsérült Natasa Kovacevic újra kosarazik; Vieira kiütötte volna Keane-t; a röplabdás képek magukért beszélnek – Czollner Gyula és Balogh Tamás a fentiekről beszélgetett az október 17-i, pénteki dodzsem harmadik részében.  

Videó: Kiss László a dodzsemben a magyar fociról, Dárdai Pálról és Pintér Attiláról

Kiss László pro licences labdarúgóedző, a “magyar labdarúgás egyik legőszintébb kritikusa” volt Czollner Gyula és Balogh Tamás vendége az október 17-i, pénteki dodzsem második részében. Beszélgettek a Románia és a Feröer-szigetek elleni Eb-selejtezőről, Dárdai Pálról, a pro licencről, a rendszerről, valamint Pintér Attila és Egervári Sándor is szóba került.