Dodzsem

Dodzsem szeptember 1-től minden hétköznap 22:45-től élőben a SportKlubon, kedden Somos Ákossal és Somos Zoltánnal.
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show minden hétköznap este 22:45-kor élőben a SportKlubon!

Visszatér a dodzsem!

Szeptember 1-től újra ütköztetünk!

Videó: Mocsai Lajos beszél távozásának okairól és jövőjéről

Visszatért a dodzsem! A szeptember 1-jei, hétfői adás harmadik részében Hetthéssy Zoltán és Bárdos András folytatta a kézilabdás témát: Mocsai Lajos telefonon mondta el, miért döntött a távozás mellett, valamint beszélt a saját és a válogatott jövőjéről is. Ezután rátértek az úszásra és a Forma 1-re: Hosszú Katinka remek teljesítményéről és Max Verstappen utcai “leégéséről”… Tovább

Videó: Átigazolások, világpolitika és a sport

Visszatért a dodzsem! A szeptember 1-jei, hétfői adás első részében rendkívüli híradásunkat láthatták Bárdos András bizonytalan jövőjéről, majd szóba került a labdarúgó átigazolási szezon, Falcao és a Manchester United; a világpolitikai helyzet és a sport, különös tekintettel a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságra.  

Videó: Murányi András a dodzsem pluszban

Murányi András, a Nemzeti Sport főszerkesztő-helyettese volt a dodzsem plusz június 11-i adásában Világi Péter vendége. A téma a labdarúgó-világbajnokság volt. Murányi elmesélte, hogy a sportnapilap hogyan készült a vb-re, milyen terjedelemben, mennyi kiküldött tudósítóval számol be a vb-ről.  

Videó: Fotóháború, kásirolá, tengeralattjáró

Czollner Gyula és Somos Ákos a június 11-i, szerdai dodzsem harmadik részében Schweinsteiger és Podolski “fotóháborújáról”, a vb-stadionokban megtiltott kásiroláról, valamint az angol labdarúgó-válogatott edzésén megjelent váratlan látogatóról beszélgetett.  

Videó: Szávay Ágnes a Roland Garrosról és a magyar teniszről

A június 11-i, szerdai dodzsem második részében Szávay Ágnes egykori profi teniszező volt Czollner Gyula és Somos Ákos vendége. Beszélgettek a hétvégén véget ért párizsi nyílt teniszbajnokságról, a Roland Garrosról, teniszezőkről, a magyar tenisz helyzetéről és saját terveiről.