Dodzsem

Dodzsem csütörtökön 22:45-től élőben Somos Ákossal és Bárdos Andrással.
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show minden hétköznap este 22:45-kor élőben a SportKlubon!

Visszatér a dodzsem!

Szeptember 1-től újra ütköztetünk!

Videó: Száguldó Halálosztó és Nagymenő Agymenő

Száguldó Halálosztó és Nagymenő Agymenő: a dodzsem szeptember 17-i adásának végén megtudhattuk, hogy ha pankrátornak állna Hetthéssy Zoltán és Czollner Gyula, akkor milyen néven tenné azt.  

Videó: Magyar Balázs a klubkártyáról és a vénaszkennerről

Magyar Balázs, a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül mozgalom vezetője volt Hetthéssy Zoltán és Czollner Gyula vendége. Szó esett a szurkolókról, a klubkártyáról és a vénaszkennerről, a lelátói botrányokról, a nézők elmaradásáról és a további tervekről.  

Videó: Pintér Attila jövője, rádiózás a Formula 1-ben, NFL

A szeptember 17-i, szerdai dodzsemben Hetthéssy Zoltán és Czollner Gyula ütköztette véleményét. Az első részben az MLSZ Pintér Attila ügyével kapcsolatos döntésének elnapolásáról és a magyar labdarúgó-válogatott jövőjéről; a Formula-1 rádiózásáról kapcsolatos új szabályáról; valamint az NFL-ről mint balhés játékosok ligájáról esett szó.  

Videó: Rosberg és Hamilton, CR Manchesterben?, gombfoci

Somos Ákos és Somos Zoltán a szeptember 16-i, keddi dodzsem harmadik részében Nico Rosberg és Lewis Hamilton ellentétéről, Cristiano Ronaldo esetleges távozásáról, a svájci szurkolók gusztustalan tréfájáról és az gombfoci Interkontinentális Kupadöntő magyar sikeréről  beszélgetett.  

“Az mozgat, hogy Pintér Attilának sikerüljön”

László Csaba, az MTK Budapest játékosmegfigyelője volt Somos Ákos és Somos Zoltán vendége a szeptember 16-i, keddi dodzsem második részében. Beszélt arról, hogy hozzá egyelőre nem jutott el semmiféle információ arról, hogy kinézték volna a magyar labdarúgó-válogatott edzői posztjára; valamint elmondta véleményét a szövetségi kapitányi posztról és az edzősködésről is, illetve szóba került a Magyarország-Románia… Tovább

Videó: Elkezdődött a BL, Bale, Kopunovics

Elkezdődött a labdarúgó Bajnokok Ligája; Gareth Bale és a szurkolók; Goran Kopunovics véleménye a magyar fociról – Somos Ákos és Somos Zoltán ütköztette véleményét a szeptember 16-i, keddi dodzsem első részében.