A TV-műsor technikai problémák miatt nem jelenik meg. Elnézésüket és a hiba kijavításáig szíves türelmüket kérjük!
 

Dodzsem

Dodzsem hétfőn és pénteken 19:30-tól élőben Czollner Gyulával és Balogh Tamással!
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show hétfőn és pénteken 19:30-kor élőben a SportKlubon!

Hétfőn és pénteken dodzsem a SportKlubon

Dodzsem hétfőn és pénteken új időpontban, 19:30-tól élőben a SportKlubon!

Videó: Dárdai, macskaallergia, boksz a stúdióban

Czollner Gyula és Balogh Tamás a november 21-i, pénteki dodzsem második részében Dárdai Pál lehetséges maradásáról, a macskaallergiás labdarúgóról, egy kirúgott teljes focicsapatról beszélgetett, illetve bokszoltak egyet a stúdióban.  

Videó: Hamilton vs. Rosberg; Vettel jön, Alonso megy

Jön a Formula 1 idényzárója! Ki nyeri a vb-címet? Baumgartner Zsolt volt Forma 1-es pilótával és Szabó Róberttel, az Autó-Motor főszerkesztőjével beszélgetett Czollner Gyula és Balogh Tamás Rosberg és Hamilton csatájáról, Vettel Ferrariba érkezéséről és Alonso távozásáról a november 21-i, pénteki dodzsem első részében.  

Videó: “Érzem, hogy Iron Lady vagyok”

Hosszú Katinka, az idei Világkupa-sorozatban összesen 69 érmet (amiből 51 arany) gyűjtő, világbajnok úszó volt a dodzsem november 17-i adásának vendége. Elmondta, hogy napi 8-9 órát edz, a kemény munka a sikereinek titka, a legfontosabbnak a mentális felkészültséget tartja. Beszélt a napokban megjelenő könyvéről, elmesélte, honnan jött az Iron Lady elnevezés, hogy mit vár a… Tovább

Videó: “Túl van hájpolva a válogatott teljesítménye”

Hrutka János, korábbi válogatott labdarúgó volt a dodzsem november 14-i adásának vendége, akivel az aznap esti magyar-finn Eb-selejtező előtt beszélgetett Czollner Gyula és Balogh Tamás. Az FTC és nemzeti csapatunk egykori védője óvatosan fogalmazta meg elvárásait, míg Balogh Tomi eltalálta a végeredményt.  

Videó: A legkeményebb sportág, Hodgson kiakadt, indul a tenisz vb

Melyik a legnehezebb sportág?; NFL-meccs a Wembley-ben Eb-selejtező előtt; túl csinos riporter; vasárnap kezdődik a londoni tenisz világbajnokság – Czollner Gyula és Balogh Tamás a fentiekről beszélgetett a november 7-i, pénteki dodzsem második részében.