Dodzsem

Dodzsem hétfőn 19:30-tól élőben Czollner Gyulával és Balogh Tamással.
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show hétfőn 19:30-kor élőben a SportKlubon!

Dodzsem hétfőnként a SportKlubon

Az egyik oldalon Czollner Gyula, a másikon pedig Balogh Tamás. Ez pedig a dodzsem, hétfőnként a SportKlubon!

Videó: Balajcza: “Elengedtem a válogatottságot”

Balajcza Szabolcs, az Újpest FC csapatkapitánya volt a dodzsem január 19-i adásának vendége. Czollner Gyula és Balogh Tamás az együttes felkészüléséről, törökországi túrájáról, a célokról, hogy mennyi esély van elérni a negyedik-ötödik helyet.  

Videó: Lipcsei kiakadt

Lipcsei Péter, a Ferencváros U21-es labdarúgócsapatának  vezetőedzője elkeseredetten nyilatkozott az MTK elleni ifimeccs után. A dodzsem január 19-i adásában Czollner Gyula és Balogh Tamás figyelmét sem kerülte el az interjú.  

Videó: Pulai Imre, a terminátor a dodzsemben

A kenusként Sydneyben olimpiai bajnok Pulai Imre tíz évig szánkózott, de nem tudott kijutni a téli játékokra, ezért bobra váltott. Pulai nem adja fel és reméli, 2018-ban ott lehet majd az olimpián. Erről a tervéről, sportága sajátosságairól is mesélt a dodzsem január 12-i adásában.  

Videó: “Hosszú Katinka mindent visz”

Murányi András, a Nemzeti Sport főszerkesztő-helyettesével értékeltük a 2014-es sportévet a dodzsem január 5-i adásában. Megneveztük a tavalyi esztendő pozitív és negatív meglepetéseit, a legjobb férfi és női sportolót, a legkiválóbb csapatot, a legemlékezetesebb és legviccesebb pillanatot.  

Videó: A darts legjobbjai

Az idei első dodzsemből kiderült, Czollner Gyula és Balogh Tomi is befuthat még, mint klasszis darts játékos.  

Videó: Kocsmasportok a dodzsemben – 2. rész

A dodzsem ünnepi különkiadásában a legnépszerűbb, és magyar szempontból legsikeresebb kocsmasportokat vettük sorra. Bemutattuk és kipróbáltuk a dartsot, a szkandert, a csocsót és a flippert a sportok világbajnok, Európa-bajnok, magyar bajnok és Világkupa-győztes képviselőivel. Kiderült, hogy Czollner Gyula vagy Balogh Tomi céloz-e jobban a darts táblánál, vagy épp van-e esélyük a fiúknak az egyik legjobb… Tovább