A TV-műsor technikai problémák miatt nem jelenik meg. Elnézésüket és a hiba kijavításáig szíves türelmüket kérjük!
 

Dodzsem

Dodzsem pénteken 22:50-től élőben Somos Ákossal és Czollner Gyulával.
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show hétfőn, szerdán és pénteken 22:50-kor élőben a SportKlubon!

Videó: F1, mobilozás, szervezett bunyó

Anyagi gondok az F1-ben – a Marussia és a Caterham sem vesz részt a soron következő két Formula-1-es futamon. Tilos a mobilozás! – „sokszor irritál, hogy nem egymással beszélnek a sportolók egy csapatban, hanem a telefonjukba” – mondta Németh András, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Szervezett bunyó – a Szpartak-Dinamo moszkvai városi rangadó előtt… Tovább

Videó: Besenyei Péter a Red Bull Air Race-ről a dodzsemben

Besenyei Péter műrepülő világbajnok volt Czollner Gyula és Balogh Tamás vendége az október 29-i, szerdai dodzsem második részében. Beszélgettek a három és fél év után újrainduló Red Bull Air Race-ről, a szezonjáról, a technikáról, a helyszínekről, illetve a versenyzőkről.  

Videó: Aranylabda, Zidane, licenc

Ők a legjobbak! – nyilvánosságra hozták a FIFA-Aranylabda-jelöltek 23-as listáját. A nevekről és a hiányzókról Galambos Dániel, a Nemzeti Sport újságírója beszélt a dodzsem október 29-i adásában. “Hiányzó licenc” – feljelentették Zinedine Zidane-t, francia világbajnok futballistát, amiért a szükséges végzettség nélkül irányítja vezetőedzőként a Real Madrid Castilla együttesét.  

Videó: Véber György, Falcao, tisztelet a Red Bullsnak!

Véber György és a pécsi edzőkérdés; Falcao nem maradt foci nélkül a hétvégén; a New York Red Bulls tiszteletreméltó tette  - Somos Ákos és Balogh Tamás a fentiekről beszélgetett az október 27-i, hétfői dodzsem harmadik részében.  

Videó: Sipos Jenő a fociultrák tüntetéséről és a román-magyar utáni büntetésről

Szidják a szövetséget és büntetik a szövetséget – Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője volt Somos Ákos és Balogh Tamás vendége az október 27-i, hétfői dodzsem második részében. Beszélgettek a fociultrák vasárnapi tüntetéséről, illetve a román-magyar Eb-selejtező utáni várható büntetésről, valamint szóba került a szurkolói kártya is.  

Videó: Real-Barca, ultrák a tüntetésen?, Nikolics

Somos Ákos és Balogh Tamás az alábbi témákról ütköztette véleményét az október 27-i, hétfői dodzsem első részében: Real Madrid – Barcelona el Clásico; futballdrukkerek az internetadó elleni tüntetésen?; az egyedülálló Nemanja Nikolics.