Dodzsem

Dodzsem kedden 22:45-től élőben Somos Ákossal és Somos Zoltánnal.
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show minden hétköznap este 22:45-kor élőben a SportKlubon!

Visszatér a dodzsem!

Szeptember 1-től újra ütköztetünk!

Videó: Lampard, derbi, F1

Lampard futballszerelmi élete – a Manchester City középpályása gólt szerzett korábbi, csapata, a Chelsea ellen. A derbi utóéletével is foglalkozott műsorvezetőnk és állandó vendége. Nem hemzsegtek az események az F1 Szingapúri Nagydíján.  

Videó: Litauszki Róbert az Újpest-Fradiról

Litauszki Róbert, az Újpest FC védője volt a dodzsem szeptember 22-i adásának vendége, akivel a hétvégi UTE-FTC (2-1) derbiről beszélgetett Hetthéssy Zoltán és Bárdos András.  

Videó: Katar, Újpest-Fradi, MU, FTC-óvás

Katarnak befellegzett? – nem Katarban kerül sor a 2022-es világbajnokságra Theo Zwanziger, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottságának német tagja szerint. Ezzel a hírrel kezdődött a szeptember 22-i dodzsem. Egy derbi utóélete – most sem múlt el botrány nélkül az Újpest-FTC rangadó a labdarúgó NB I-ben. Az újonc fricskázta a Vörös Ördögöket – az MU… Tovább

Videó: Skócia, Maradona, Szepesi Niki a stúdióban

Nincs skót függetlenség – a sportban sem; Maradona őszinte vallomása, hátrányban a színtévesztő rajongók – Czollner Gyula és Balogh Tamás a szeptember 19-i, pénteki dodzsem harmadik részében ezekről a témákról ütköztette véleményét, sőt, Gyulának egy hatalmas meglepetésben is része volt születésnapja alkalmából…  

Videó: Dárdai, Budapest 2020

Czollner Gyula és Balogh Tamás a szeptember 19-i, pénteki dodzsem első részében a magyar labdarúgó-válogatott új, ideiglenes szövetségi kapitányáról, Dárdai Pálról mondta el véleményét, valamit az is szóba került, hogy Budapest lesz az egyik helyszíne a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságnak.