Dodzsem

Dodzsem kedden 22:45-től élőben Somos Ákossal és Somos Zoltánnal!
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show minden hétköznap este 22:45-kor élőben a SportKlubon!

Visszatér a dodzsem!

Szeptember 1-től újra ütköztetünk!

Videó: Formabontó golfozók, bukaresti focijegyek, moszkvai tűzriadó

Hetthéssy Zoltán és Bárdos András között a szeptember 29-i, hétfői dodzsem harmadik részében az alábbi témák kerültek szóba: rendhagyó európai golfünneplés; Horti Gábor és a bukaresti focijegyek kifizetése; tűzriadó a Bayern München moszkvai szállodájában.  

Videó: Telek András és Mátyus János a Fradi gondjairól

Telek András, az FTC egykori 24-szeres válogatott labdarúgója volt Hetthéssy Zoltá és Bárdos András vendége a szeptember 29-i, hétfői dodzsem második részében. A téma a Ferencváros jelenlegi helyzete volt, beszélgettek a hiányzó küzdőszellemről és motivációról, a légiósokról. Majd Mátyus János is bekapcsolódott telefonon, aki szintén megpróbálta megfejteni az okokat.  

Videó: Edzőkérdés Debrecenben és Győrben; MU

A szeptember 30-i, hétfői dodzsemben Hetthéssy Zoltán és Bárdos András ütköztette véleményét. Az első részben szó esett Kondás Elemér, a DVSC és Horváth Ferenc, a Győr vezetőedzőjének sorsáról; illetve a Manchester United pénzének elherdálásáról.  

Videó: Murányi András és Lőw Zsolt Dárdai Pál kinevezéséről és kerethirdetéséről

Czollner Gyula és Balogh Tamás a szeptember 26-i, pénteki dodzsem első részében vendégül látta Murányi Andrást, az Nemzeti Sport főszerkesztő-helyettesét. A téma Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott új, megbízott szövetségi kapitányának kinevezése és első kerethirdetése volt, de szóba került Szalai Ádám és az új stábtagok kiléte is. Ezután Lőw Zsolttal, a Salzburg pályaedzőjével beszélgettek telefonon,… Tovább