Dodzsem

Hosszabb lett a dodzsem! Hétfőn 22:45 és 23:30 között Czollner Gyula és Balogh Tamás vár mindenkit a képernyők elé!
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show minden hétköznap este 22:45-kor élőben a SportKlubon! 0:00-tól pedig dodzsem plusz Kovács "Kokó" Istvánnal!

Dodzsem minden hétköznap este a Sportklubon!

Dodzsem, minden hétköznap este 22:45-től élőben a SportKlubon!

Dodzsemezzen velünk!

Ahol a vélemények ütköznek. Minden hétköznap este 22:45-től élőben a SportKlubon: dodzsem!

Videó: Kocsis Árpád a dodzsem pluszban

Kocsis Árpád, a Budapest Sportiroda ügyvezetője igazgatója volt Világi Péter vendége az április 18-i, pénteki dodzsem pluszban. A téma a XXIX. Vivicittá Városvédő Futás volt, de beszélgettek többek között a versenyszervezésről, a hangulatról és további versenyekről, a finanszírozásról és a támogatókról, valamint a tervekről és a célokról.  

Videó: Esélylatolgató a Forma 1-es Kínai Nagydíj előtt, Nagy Norbert

Szabó Róbert, az Autó-Motor főszerkesztője és Hujber Dávid, az f1-live.hu lapigazgatója latolgatott Czollner Gyulával és Balogh Tamással a Formula 1 Kínai Nagydíja előtt az április 18-i, pénteki dodzsem második részében. Majd Nagy Norbert autóversenyzővel beszélgettek telefonon, aki a hétvégén az Európai Túraautó-kupában indul.  

Videó: Lubics Szilvia a dodzsem pluszban

Lubics Szilvia ultramaratonistával beszélgetett Világi Péter az április 17-i, csütörtöki dodzsem pluszban. Szó esett az ultramaratonokról, az eredményeiről, motivációiról, a San Remo-i versenyről, a felkészülésről és segítőiről, valamint további terveiről.  

Videó: Dr. Horváth Gábor, a HLSZ főtitkára a dodzsemben

Mennyire a magyar futballisták felelőssége az a teljesítmény, amelyet manapság a pályán nyújtanak? Miről beszélgetett a HLSZ és a Nemzeti Sport szerkesztősége?; Mit szeretne a HLSZ? Elérik az Akadémiák a céljukat, mit várhatunk az utánpótlásról? Meddig kell türelmesnek lennünk? – Dr. Horváth Gábor, a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének főtitkára volt Hetthéssy Zoltán és Bárdos András vendége… Tovább

Videó: Tradíció vs. célfutball; Magyarország vs. Gibraltár; görögtűz

Tradíció vagy célfutball? Real Madrid vs. Barcelona; Magyarország U18 vs. Gibraltár U19: 2:2 – 2-2?!; görög hangulat és görögtűz Görögországban – Hetthéssy Zoltánnak és Bárdos Andrásnak mindezekről megvolt a határozott véleménye az április 17-i dodzsem első részében.