A TV-műsor technikai problémák miatt nem jelenik meg. Elnézésüket és a hiba kijavításáig szíves türelmüket kérjük!
 

Dodzsem

Dodzsem hétfőn 22:50-től élőben Somos Ákossal és Somos Zoltánnal!
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show hétfőn, szerdán és pénteken 22:50-kor élőben a SportKlubon!

Videó: Kovacevic újra a pályán, Vieira vs. Keane

A győri kosárcsapat tavalyi buszbalesetében súlyosan megsérült Natasa Kovacevic újra kosarazik; Vieira kiütötte volna Keane-t; a röplabdás képek magukért beszélnek – Czollner Gyula és Balogh Tamás a fentiekről beszélgetett az október 17-i, pénteki dodzsem harmadik részében.  

Videó: Kiss László a dodzsemben a magyar fociról, Dárdai Pálról és Pintér Attiláról

Kiss László pro licences labdarúgóedző, a “magyar labdarúgás egyik legőszintébb kritikusa” volt Czollner Gyula és Balogh Tamás vendége az október 17-i, pénteki dodzsem második részében. Beszélgettek a Románia és a Feröer-szigetek elleni Eb-selejtezőről, Dárdai Pálról, a pro licencről, a rendszerről, valamint Pintér Attila és Egervári Sándor is szóba került.  

Videó: Magyarország, Feröer, Románia, Szerbia, Albánia, Forma 1

Czollner Gyula és Balogh Tamás az október 17-i, pénteki dodzsem első részében a Feröer-szigetek-Magyarország mérkőzésről; az UEFA Románia-Magyarország után indított fegyelmi eljárásáról; a Szerbia-Albánia futballháborúról; illetve Fernando Alonsóról ütköztette véleményét.  

Videó: Női praktikák, Paul Pogba, Mayweather fogadása

Női praktikák  a Peru-Chile meccs után; Paul Pogba rendhagyó ajándéka a labdaszedő kisfiúnak; Floyd Mayweather nyertes fogadása – Somos Ákos és Somos Zoltán ezekről beszélgetett az október 15-i, szerdai dodzsem harmadik részében.  

Videó: Úszóverseny Somos-módra, Dárdai, Véber, botrányos Szerbia-Albánia meccs

Jakabos Zsuzsanna segítségével Somos Ákos és Somos Zoltán részt vett egy úszóedzésen; Dárdai Pál maradjon a szövetségi kapitány?; Véber György kétszázezer forintos büntetést kapott; félbeszakadt a Szerbia-Albánia Eb-selejtező – ezekről ütköztette véleményét Somos Ákos és Somos Zoltán az október 15-i, szerdai dodzsem első részében.  

Videó: Balzsay Károly a dodzsemben

Balzsay Károly, korábbi profi világbajnok ökölvívónk volt a dodzsem október 15-i adásának vendége. Idén februárban derült ki, hogy rosszindulatú daganat támadta meg a szervezetét. A 34 éves bokszoló kilenc hónap alatt legyőzte a kórt, s mint mondja újjászületett. Pályafutása mellett a családjáról és terveiről is mesélt Somos Ákosnak és Somos Zoltánnak.