Dodzsem

Dodzsem pénteken 22:45-től élőben Czollner Gyulával és Balogh Tamással!
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show minden hétköznap este 22:45-kor élőben a SportKlubon! 0:00-tól pedig dodzsem plusz Kovács "Kokó" Istvánnal!

Dodzsem minden hétköznap este a Sportklubon!

Dodzsem, minden hétköznap este 22:45-től élőben a SportKlubon!

Dodzsemezzen velünk!

Ahol a vélemények ütköznek. Minden hétköznap este 22:45-től élőben a SportKlubon: dodzsem!

Videó: Juhász István a dodzsem pluszban

Juhász István, a magyar férfi kézilabda-válogatott másodedzője, a szövetség szakmai igazgatója volt Világi Péter vendége az április 16-i dodzsem pluszban. Szó esett Mikler Roland Veszprémbe igazolásáról, a SEHA-ligáról, a férfi válogatott Németország elleni felkészülési mérkőzéseiről, a világbajnokságról és az Európa-bajnoki selejtezőkről, valamint a “Kézilabda az iskolákban” programról.  

Videó: Mikler Roland, MU-buli

Mikler Roland, a Pick Szeged és a magyar kézilabda-válogatott kapusa az április 16-i dodzsemben elmondta, miért szerződött Szegedről Veszprémbe. A Manchester United néhány játékosa a Bayern Münchentől elszenvedett BL-kiesés után bulizott egyet. A  Costa Rica-i Joel Campbell pórul járt, nem találta az őt ábrázoló matricát a tasakokban.  

Videó: Mi lesz a Ferrarival?; jutalom leleplezésért; olasz dráma

Dicsérő levél; Mi lesz veled, Ferrari? Új csapatfőnök a Formula 1-es csapatnál; a jövőben jutalmat kapnak a Román Labdarúgó Szövetségtől a bundameccseket leleplező játékosok; Maxi López és Icardi szerelmi ellentéte – az április 16-i, szerdai dodzsem első részében Czollner Gyula és Balogh Tamás ütköztette véleményét.  

Videó: Struhács György a dodzsem pluszban

Struhács György, a kötöttfogású birkózóválogatott szövetségi kapitánya volt Világi Péter vendége a dodzsem plusz április 15-i adásában. A téma a magyar szempontból nagyon sikeres finnországi Európa-bajnokság volt, ahol Bácsi Péter és Lőrincz Tamás révén két aranyérmet is szereztünk.  

Videó: Csepelyi Adrienn Hillsborough-ról

Csepelyi Adrienn, a Népszabadság újságírója volt a vendégünk a dodzsem április 15-i adásának második felében, akivel a negyedszázada zajlott sheffieldi tragédiáról beszélgetett Somos Ákos és Somos Zoltán. 25 éve, 1989. április 15-én történt a 96 halálos áldozatot követelő tragédia a Hillsborough stadionban. A baleset alapjaiban változtatta meg az angol labdarúgást, ennek részleteiről számolt be a… Tovább

Videó: Barca, Klopp, fehérvári dráma

“A Barcánál Kloppolhatnak a dolgok” – a dodzsem április 15-i adásának első témája a katalánok napirenden lévő edzőváltása volt. A hírek szerint a Dortmund trénere lehet Martino utódja. Mi történhet a katalán családmodellel? “A Manchester Cityt és a PSG-t is szankcionálnák”, “Drámai végjáték, de ki a felelős a bukásért?” – a fehérvári női kézilabdacsapat szerencsétlen… Tovább