Dodzsem

Dodzsem hétfőn 19:30-tól élőben Czollner Gyulával és Balogh Tamással.
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show hétfőn 19:30-kor élőben a SportKlubon!

A dodzsemben bármi megtörténhet. Aki nem hiszi, nézze meg a saját szemével!

Videó: “Tízmillió játékosügynök országa leszünk”

Áprilistól új szabályozás lesz érvényes a játékosügynökökre. A korábbi licencek érvényüket vesztik, minden közvetítői tevékenység a FIFA és a nemzeti szövetségek joghatósága alá kerül. Jelenleg csak a transzferek 25-30%-t kötik meg engedéllyel rendelkező ügynökök közreműködésével. Jogsértés esetén a FIFA nem képes szűrni és szankciókat alkalmazni. Kérdés, hogy mi lesz azokkal a szakemberekkel, akik eddig tisztességesen… Tovább

Videó: Mi lesz veled, Nadal?

12 évet kellett várni arra, hogy Rafael Nadal újra kikapjon salakpályás tenisztorna elődöntőjében. Akkoriban még nem volt Facebook, vagy mégis? Czollner Gyula és Balogh Tomi bebizonyítja, hogy ők már akkor is posztoltak a spanyolról, sőt, megjósolták a rekordjait is.  

Videó: Fűre lépni…

A marihuána egyesek szerint segíti a sportolást, míg mások szerint káros hatásai vannak. Czollner Gyula és Balogh Tomi körüljárta a témát a dodzsemben.  

Videó: Nyaktörő mutatványok a dodzsemben

Nyaktörő mutatványok  – a dodzsem február 23-i adásában elmerültünk az extrém sportok világában.  Idén ugyanis a korábbiaknál is látványosabb műsorokkal indította útjára a Monster a Masters of Dirt 2015 sorozatot, Bécsben. A stúdióban Hujber Péter, freestyle motocross pilóta és Kun Ádám, BMX flatland világbajnok volt a vendégünk.  

Videó: Michelisznek nem minden a pénz

Michelisz Norbert nem fogadta el a gyári csapat hívását, és maradt a Zengő Motorsportnál. Czollner Gyula szerint nem biztos, hogy a WTCC tavalyi 4. helyezettje jó döntést hozott.  

Videó: Zlatan for president!

Zlatan Ibrahimovic után szabadon Balogh Tomi is “tetovált” valamit a mellkasára, ami Czollner Gyulát is meglepte a február 16-i dodzsemben. A két műsorvezető egyébként el volt ájulva a svéd csatár gesztusától, ők ezt az Ibrahimovicot szeretik.