Dodzsem

Dodzsem szerdán 22:45-től élőben Czollner Gyulával és Balogh Tamással!
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show minden hétköznap este 22:45-kor élőben a SportKlubon!

Videó: BL, FTC, Dárdai szűkített kerete

A szeptember 30-i, keddi dodzsemben Somos Ákos és Somos Zoltán ütköztette véleményét. Az első részben szó esett a labdarúgó BL-ről, a Fradi női kézicsapatának óvásának elnapolásáról, valamint Dárdai Pál szűkített válogatott keretéről beszélgettek.  

Videó: FTC, Kramer, a meztelen igazság

Kubatov Gábor válaszolt… A teljes bevétel nem egész 3%-át teszi ki az FTC jegyárbevétele, vagyis nem nagy tétel. Kramer elszédült. A vb-döntőben agyrázkódást szenvedett német játékosról csapattársai meséltek. Megígérte, megtette… Heather McCartney skót modell betartotta a szavát: előzetesen megígérte, hogy ha csapata, a Hawthorn Hawks legyőzi a Sydney Swanst az Ausztrálfutball Liga döntőjében, akkor örömében… Tovább

Videó: Berki: “Soha nem tárgyaltam játékosokkal”

Berki Krisztián válaszolt a sajtóban a váci futballklubbal kapcsolatos őt ért vádakra. Az üzletember a szeptember 30-i, keddi dodzsem második részében volt Somos Ákos és Somos Zoltán vendége. Elmondta, mi volt a szerepe Vácott, beszélt a perről és a kérdéses összegről, a korábbi vizsgálatokról és a váci játékosokkal való kapcsolatáról.  

Videó: Formabontó golfozók, bukaresti focijegyek, moszkvai tűzriadó

Hetthéssy Zoltán és Bárdos András között a szeptember 29-i, hétfői dodzsem harmadik részében az alábbi témák kerültek szóba: rendhagyó európai golfünneplés; Horti Gábor és a bukaresti focijegyek kifizetése; tűzriadó a Bayern München moszkvai szállodájában.  

Videó: Telek András és Mátyus János a Fradi gondjairól

Telek András, az FTC egykori 24-szeres válogatott labdarúgója volt Hetthéssy Zoltá és Bárdos András vendége a szeptember 29-i, hétfői dodzsem második részében. A téma a Ferencváros jelenlegi helyzete volt, beszélgettek a hiányzó küzdőszellemről és motivációról, a légiósokról. Majd Mátyus János is bekapcsolódott telefonon, aki szintén megpróbálta megfejteni az okokat.  

Videó: Edzőkérdés Debrecenben és Győrben; MU

A szeptember 30-i, hétfői dodzsemben Hetthéssy Zoltán és Bárdos András ütköztette véleményét. Az első részben szó esett Kondás Elemér, a DVSC és Horváth Ferenc, a Győr vezetőedzőjének sorsáról; illetve a Manchester United pénzének elherdálásáról.