Dodzsem

Dodzsem hétfőn 19:30-tól élőben Czollner Gyulával és Balogh Tamással.
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show hétfőn 19:30-kor élőben a SportKlubon!

Az egyik oldalon Czollner Gyula, a másikon pedig Balogh Tamás. Ez pedig a dodzsem, hétfőnként a SportKlubon!

Videó: Skrobár Róbert a Muaythai Maniáról a dodzsemben

Április 18-án újabb Muaythai Mania-versenyre kerül sor, ezúttal Magyarország legjobbjai a litván harcosokkal csapnak össze. A dodzsem április 13-i adásában Skrobár Róbert, a Muaythai Mania szervezője volt a vendégünk, aki mesélt a sportág hagyományairól, a szombati rendezvényről, és azt is láthattuk, hogy Balogh Tomi milyen eredménnyel próbálta ki a Muaythait.  

Videó: C. Ronaldo nagy napja

A dodzsem április 6-i adásában a Real Madrid-Granada (9-1) mérkőzésről beszélgetett, Cristiano Ronaldóról pedig vitatkozott Czollner Gyula és Balogh Tamás.  

Videó: A magyar-görögről vitáztak Czollnerék

Gól nélküli egy pont. A dodzsem március 30-i adásában Czollner Gyula és Balogh Tamás is foglalkozott a vasárnapi magyar-görög Eb-selejtezővel. Műsorvezetőnk és állandó vendége össze is különböztek a meccsen, Szalai Ádám megítélésében sem tudtak megegyezni.  

Videó: Paunoch Péter és Zelcsényi Miklós a dodzsemben

A március 23-i dodzsemben előbb Paunoch Péter, FIFA-licences menedzser, majd Zelcsényi Miklós, a Balatonman triatlon versenyek, a Maratonman futóesemény sorozat és az Ultrabalaton főszervezője volt Czollner Gyula és Balogh Tamás vendége.