Dodzsem

Dodzsem hétfőn 22:45-től élőben Hetthéssy Zoltánnal és Bárdos Andrással!
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show minden hétköznap este 22:45-kor élőben a SportKlubon!

Visszatér a dodzsem!

Szeptember 1-től újra ütköztetünk!

Videó: “Nem a torkánál ragadjuk meg a problémát”

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője és Murányi András, a Nemzeti Sport főszerkesztő-helyettese volt a dodzsem szeptember 18-i adása második részének vendége. Kapitánycsere: az újságírók miatt történt?  

Videó: Tőzsér: “Nem lepett meg a váltás”

Nem szentelhettük másnak a teljes szeptember 18-i dodzsemet, mint a nap hírének, Pintér Attila leváltásának, és Dárdai Pál ideiglenes szövetségi kapitányi kinevezésével. Az adás első részében Tőzsér Dániellel beszélgetett a váltásról Somos Ákos és Bárdos András. A Watfordban légióskodó középpályás elmondta, hogy nem volt felhőtlen a hangulat Pintérnél a válogatott összetartásain, Dárdai pedig a Németországban… Tovább

Videó: Száguldó Halálosztó és Nagymenő Agymenő

Száguldó Halálosztó és Nagymenő Agymenő: a dodzsem szeptember 17-i adásának végén megtudhattuk, hogy ha pankrátornak állna Hetthéssy Zoltán és Czollner Gyula, akkor milyen néven tenné azt.  

Videó: Magyar Balázs a klubkártyáról és a vénaszkennerről

Magyar Balázs, a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül mozgalom vezetője volt Hetthéssy Zoltán és Czollner Gyula vendége. Szó esett a szurkolókról, a klubkártyáról és a vénaszkennerről, a lelátói botrányokról, a nézők elmaradásáról és a további tervekről.  

Videó: Pintér Attila jövője, rádiózás a Formula 1-ben, NFL

A szeptember 17-i, szerdai dodzsemben Hetthéssy Zoltán és Czollner Gyula ütköztette véleményét. Az első részben az MLSZ Pintér Attila ügyével kapcsolatos döntésének elnapolásáról és a magyar labdarúgó-válogatott jövőjéről; a Formula-1 rádiózásáról kapcsolatos új szabályáról; valamint az NFL-ről mint balhés játékosok ligájáról esett szó.