Dodzsem

Dodzsem hétfőn 19:30-tól élőben Czollner Gyulával és Balogh Tamással!
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show hétfőn 19:30-kor élőben a SportKlubon!

Dodzsem hétfőnként a SportKlubon

Minden hétfőn 19:30-kor dodzsem Czollner Gyulával és Balogh Tamással élőben a SportKlubon!

Videó: “Bumm a fejbe”

Balogh Tamás újabb rendhagyó ötlettel állt elő a dodzsemben. Sven Hübschner, a Schalke másodedzőjét a hétvégén egy öngyűjtóval dobta meg egy “szurkoló” a Köln elleni mérkőzésén. A stúdióban Tomi felidézte a jelenetet Czollner Gyulával.  

Videó: “A Honvéd sosem járt a bajnokság alján”

Gergely István, a RacioNet Honvéd szakosztály-igazgatója, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó volt a dodzsem december 15-i vendége. Tíz évvel ezelőtt nyert Euroligát a Margitszigeten a Domino-Honvéd vízilabdacsapata. Gergely István gálameccset szervezett az egykori szereplők részvételével, amelyre december 22-én kerül sor a Kőér utcai uszodában. Ennek részleteiről és a Honvéd mai csapatáról mesélt Czollner Gyulának és Balogh… Tovább

Videó: Kézi Eb, kitiltott szurkolók, Coulibaly gólja

A december 8-i dodzsem második részében Czollner Gyula és Balogh Tamás a női kézilabda-bajnokság első magyar érdekeltségű mérkőzéséről, kitiltott szurkolókról, a Lens-Lille mérkőzésről, valamint Ibrahimovicsról ütköztette véleményét.  

Videó: Michelisz Norbi a jövőjéről a dodzsemben

Michelisz Norbert autóversenyző lett a legnépszerűbb hazai sportoló a Magyar Sportújságírók Szövetségének szavazásán. A december 8-i dodzsem első részében pedig ő volt Czollner Gyula és Balogh Gábor vendége. Beszélgettek többek között a jövőjéről, a WTCC-ben forgó pénzekről, az idén tanultakról és a terveiről.  

Videó: Sikeres úszók, gazdag MU, Mikulás

 A december 5-i dodzsem második részében a dohai rövidpályás úszó-világbajnokságon elért fantasztikus magyar eredményekről; a krőzus Manchester Unitedről; illetve egy eltiltott Rihanna-jelmezes rögbiedzőről ütköztette véleményét Czollner Gyula és Balogh Tamás.