Dodzsem

Hosszabb lett a dodzsem! Csütörtökön 22:45 és 23:30 között Hetthéssy Zoltán és Bárdos András vár mindenkit a képernyők elé!
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show minden hétköznap este 22:45-kor élőben a SportKlubon! 23:45-től pedig dodzsem plusz!

Dodzsem minden hétköznap este a Sportklubon!

Dodzsem, minden hétköznap este 22:45-től élőben a SportKlubon!

Dodzsemezzen velünk!

Ahol a vélemények ütköznek. Minden hétköznap este 22:45-től élőben a SportKlubon: dodzsem!

Videó: Merész András a dodzsem pluszban

Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya volt Világi Péter vendége a dodzsem plusz április 23-i adásának vendége. A téma női nemzeti csapatunk Világliga-szereplése, az Európa-bajnoki felkészülés, együttesünk Eb-céljai, csoportunk erőssége volt és szóba került a WEBBeteggel való együttműködés is.  

Videó: Mourinho, Barcelona, Orbán, Pirlo

Lapszemle: Mourinho feladja a bajnokságot?; Facebook-oldalunkon történt: a FIFA hatályon kívül helyezte a Barcelona transzferstopját; a Nap interjúja: Orbán Attila válogatott jégkorongozó; a Nap kamuja: megjelent Andrea Pirlo önéletrajzi könyve – Czollner Gyula és Balogh Tamás ezekről beszélgetett az április 23-i, szerdai dodzsem harmadik részében.  

Videó: Torghelle: “Poénos volt Horti úrral forgatni”

Torghelle Sándor és a Forever Cup főszervezője, Huszár Viktor volt a dodzsem, április 23-i adásának második részében Czollner Gyula és Balogh Tamás vendége. A téma hazánk legnagyobb amatőr kispályás labdarúgótornája volt, melynek Torghelle mellett Horti Gábor az egyik reklámarca.  

Videó: Real-Bayern, Räikkönen, Dzsudzsák

Czollner Gyula és Balogh Tamás az április 23-i dodzsem első részében a Real Madrid – Bayern München BL-elődöntőről, Kimi Räikkönen ferraris szerepléséről, valamint Dzsudzsák Balázs esetleges Lazióba szerződéséről ütköztették véleményüket.  

Videó: Zelcsényi Miklós és Dáva Iván a dodzsem pluszban

Zelcsényi Miklós, a Balatonman és az Ultrabalaton főszervezője volt Világi Péter vendége a dodzsem pluszban. Beszélgettek versenyszervezésről, triatlonról és futásról. Majd Dáva Iván ultramaratoni futóval folytatták, szóba került többek között a versenyzés, a futási technika, a mezítlábas futás, és a hangulat.  

Videó: Dzsudzsák, Tajti; Moyes-utód kerestetik

Dzsudzsák a Lazióban? Tajti Mátyás: irány Barcelona! Az április 22-i dodzsem harmadik részében, a Lapszemlében a legújabb átigazolási pletykákat tárgyalták meg a Somos testvérek. A SportKlub Facebook-oldalán záporoztak a nevek David Moyes helyére, ezekből is válogattak.