A TV-műsor technikai problémák miatt nem jelenik meg. Elnézésüket és a hiba kijavításáig szíves türelmüket kérjük!
 

Dodzsem

Dodzsem hétfőn és pénteken 19:30-tól élőben Czollner Gyulával és Balogh Tamással!
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show hétfőn és pénteken 19:30-kor élőben a SportKlubon!

Hétfőn és pénteken dodzsem a SportKlubon

Dodzsem hétfőn és pénteken új időpontban, 19:30-tól élőben a SportKlubon!

Videó: Szalai, Gervinho, Messi, Federer

Nem volt jó hétvégéje Szalai Ádámnak. Ezzel a témával folytatódott a dodzsem november 24-i adása. Az AS Roma elefántcsontparti csatára, Gervinho sem járt jobban a napokban: “Leányszöktetés”. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is rekordot döntött. Teljes lett Roger Federer gyűjteménye, most már Davis-kupát is nyert a svájci.  

Videó: Veszprém, Hamilton, cselgáncs

A dodzsem november 24-i adásában kiderült, hogy Czollner Gyula kapcsolgatott a mindent eldöntő Formula-1-es futam és a francia-svájci tenisz Davis-kupa döntő között. Gyula később azért kifejtette, mit jelent Lewis Hamilton világbajnoki győzelme. Az MKB-MVM Veszprém még mindig hibátlan a BL-ben, mentálisan is erősek Nagy Lászlóék. Az adás első fele a cselgáncsozó Szögedi Szandrával zárult, nyolc… Tovább

Videó: Dárdai, macskaallergia, boksz a stúdióban

Czollner Gyula és Balogh Tamás a november 21-i, pénteki dodzsem második részében Dárdai Pál lehetséges maradásáról, a macskaallergiás labdarúgóról, egy kirúgott teljes focicsapatról beszélgetett, illetve bokszoltak egyet a stúdióban.  

Videó: Hamilton vs. Rosberg; Vettel jön, Alonso megy

Jön a Formula 1 idényzárója! Ki nyeri a vb-címet? Baumgartner Zsolt volt Forma 1-es pilótával és Szabó Róberttel, az Autó-Motor főszerkesztőjével beszélgetett Czollner Gyula és Balogh Tamás Rosberg és Hamilton csatájáról, Vettel Ferrariba érkezéséről és Alonso távozásáról a november 21-i, pénteki dodzsem első részében.  

Videó: “Érzem, hogy Iron Lady vagyok”

Hosszú Katinka, az idei Világkupa-sorozatban összesen 69 érmet (amiből 51 arany) gyűjtő, világbajnok úszó volt a dodzsem november 17-i adásának vendége. Elmondta, hogy napi 8-9 órát edz, a kemény munka a sikereinek titka, a legfontosabbnak a mentális felkészültséget tartja. Beszélt a napokban megjelenő könyvéről, elmesélte, honnan jött az Iron Lady elnevezés, hogy mit vár a… Tovább