Dodzsem

Hosszabb lett a dodzsem! Hétfőn 22:45 és 23:30 között Czollner Gyula és Balogh Tamás vár mindenkit a képernyők elé!
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show minden hétköznap este 22:45-kor élőben a SportKlubon! 0:00-tól pedig dodzsem plusz Kovács "Kokó" Istvánnal!

Dodzsem minden hétköznap este a Sportklubon!

Dodzsem, minden hétköznap este 22:45-től élőben a SportKlubon!

Dodzsemezzen velünk!

Ahol a vélemények ütköznek. Minden hétköznap este 22:45-től élőben a SportKlubon: dodzsem!

Videó: Lubics Szilvia a dodzsem pluszban

Lubics Szilvia ultramaratonistával beszélgetett Világi Péter az április 17-i, csütörtöki dodzsem pluszban. Szó esett az ultramaratonokról, az eredményeiről, motivációiról, a San Remo-i versenyről, a felkészülésről és segítőiről, valamint további terveiről.  

Videó: Dr. Horváth Gábor, a HLSZ főtitkára a dodzsemben

Mennyire a magyar futballisták felelőssége az a teljesítmény, amelyet manapság a pályán nyújtanak? Miről beszélgetett a HLSZ és a Nemzeti Sport szerkesztősége?; Mit szeretne a HLSZ? Elérik az Akadémiák a céljukat, mit várhatunk az utánpótlásról? Meddig kell türelmesnek lennünk? – Dr. Horváth Gábor, a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének főtitkára volt Hetthéssy Zoltán és Bárdos András vendége… Tovább

Videó: Tradíció vs. célfutball; Magyarország vs. Gibraltár; görögtűz

Tradíció vagy célfutball? Real Madrid vs. Barcelona; Magyarország U18 vs. Gibraltár U19: 2:2 – 2-2?!; görög hangulat és görögtűz Görögországban – Hetthéssy Zoltánnak és Bárdos Andrásnak mindezekről megvolt a határozott véleménye az április 17-i dodzsem első részében.  

Videó: Juhász István a dodzsem pluszban

Juhász István, a magyar férfi kézilabda-válogatott másodedzője, a szövetség szakmai igazgatója volt Világi Péter vendége az április 16-i dodzsem pluszban. Szó esett Mikler Roland Veszprémbe igazolásáról, a SEHA-ligáról, a férfi válogatott Németország elleni felkészülési mérkőzéseiről, a világbajnokságról és az Európa-bajnoki selejtezőkről, valamint a “Kézilabda az iskolákban” programról.  

Videó: Mikler Roland, MU-buli

Mikler Roland, a Pick Szeged és a magyar kézilabda-válogatott kapusa az április 16-i dodzsemben elmondta, miért szerződött Szegedről Veszprémbe. A Manchester United néhány játékosa a Bayern Münchentől elszenvedett BL-kiesés után bulizott egyet. A  Costa Rica-i Joel Campbell pórul járt, nem találta az őt ábrázoló matricát a tasakokban.  

Videó: Mi lesz a Ferrarival?; jutalom leleplezésért; olasz dráma

Dicsérő levél; Mi lesz veled, Ferrari? Új csapatfőnök a Formula 1-es csapatnál; a jövőben jutalmat kapnak a Román Labdarúgó Szövetségtől a bundameccseket leleplező játékosok; Maxi López és Icardi szerelmi ellentéte – az április 16-i, szerdai dodzsem első részében Czollner Gyula és Balogh Tamás ütköztette véleményét.