Dodzsem

Hosszabb lett a dodzsem! Szerdán 22:45 és 23:30 között Czollner Gyula és Balogh Tamás vár mindenkit a képernyők elé!
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show minden hétköznap este 22:45-kor élőben a SportKlubon! 23:45-től pedig dodzsem plusz!

Dodzsem minden hétköznap este a Sportklubon!

Dodzsem, minden hétköznap este 22:45-től élőben a SportKlubon!

Dodzsemezzen velünk!

Ahol a vélemények ütköznek. Minden hétköznap este 22:45-től élőben a SportKlubon: dodzsem!

Videó: Zelcsényi Miklós és Dáva Iván a dodzsem pluszban

Zelcsényi Miklós, a Balatonman és az Ultrabalaton főszervezője volt Világi Péter vendége a dodzsem pluszban. Beszélgettek versenyszervezésről, triatlonról és futásról. Majd Dáva Iván ultramaratoni futóval folytatták, szóba került többek között a versenyzés, a futási technika, a mezítlábas futás, és a hangulat.  

Videó: Dzsudzsák, Tajti; Moyes-utód kerestetik

Dzsudzsák a Lazióban? Tajti Mátyás: irány Barcelona! Az április 22-i dodzsem harmadik részében, a Lapszemlében a legújabb átigazolási pletykákat tárgyalták meg a Somos testvérek. A SportKlub Facebook-oldalán záporoztak a nevek David Moyes helyére, ezekből is válogattak.  

Videó: Nagy Attila és Kovács Zoltán a magyar jégkorongról

Nagy Attila, az U18-as jégkorong-válogatott csapatvezetője és Kovács Zoltán, a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára volt a vendég az április 22-i, keddi dodzsem második részében. Somos Ákossal és Somos Zoltánnal beszélgettek a székesfehérvári U18-as Divízió 1/B világbajnokságról, amelyet fölényesen nyert a magyar csapat; a magyar jégkorong utánpótlásáról; a merítési lehetőségekről; a magyar hoki “családjáról”; az A-csoportról… Tovább

Videó: Mi lesz veled, Moyes? Gyenge a Serie A?

A dodzsem április 23-i adása az Atlético Madrid-Chelsea BL-elődöntő eredményének (0-0) értékelésével kezdődött, majd Somos Ákos és Somos Zoltán áttért a Manchester United edzőváltására, kedden ugyanis véget ért a Moyes-korszak az MU-nál. Mi lesz veled, David Moyes? Az Olasz Olimpiai Bizottság elnöke szerint gyenge színvonalú az olasz labdarúgó-bajnokság.  

Videó: Kis Zsanett a dodzsem pluszban

Kis Zsanett, a Vivicittá Városvédő Futás 10 kilométeres távjának női győztese volt Világi Péter vendége a dodzsem plusz április 21-i adásában. Beszélgettek többek között a versenyről, futásról, felkészüléséről és edzésről, munkájáról, pályafutásáról, kikapcsolódásról és további terveiről.  

Videó: Boston Maraton, hoki vb, Kóger Dániel, húsvét

Czollner Gyula és Balogh Tamás az április 21-i dodzsem harmadik részében lapszemlével kezdtek: egy éve volt a Bostoni Maratonon történt tragédia, idén pedig rekordszámú futó nevezett a versenyre. A “Mai nap a SportKlub Facebook oldalán” rovatunkban Mourinhóról, a jégkorong-válogatott Ukrajna elleni vereségéről, és a csapat erőn felüli teljesítményéről esett szó; a “Nap interjújában” pedig Léderer… Tovább