A TV-műsor technikai problémák miatt nem jelenik meg. Elnézésüket és a hiba kijavításáig szíves türelmüket kérjük!
 

Dodzsem

Dodzsem hétfőn és pénteken 19:30-tól élőben Czollner Gyulával és Balogh Tamással!
Dodzsem, ahol a vélemények ütköznek! Szenvedélyes, izgalmas és színes esti show hétfőn és pénteken 19:30-kor élőben a SportKlubon!

Hétfőn és pénteken dodzsem a SportKlubon

Dodzsem hétfőn és pénteken új időpontban, 19:30-tól élőben a SportKlubon!

Videó: “Érzem, hogy Iron Lady vagyok”

Hosszú Katinka, az idei Világkupa-sorozatban összesen 69 érmet (amiből 51 arany) gyűjtő, világbajnok úszó volt a dodzsem november 17-i adásának vendége. Elmondta, hogy napi 8-9 órát edz, a kemény munka a sikereinek titka, a legfontosabbnak a mentális felkészültséget tartja. Beszélt a napokban megjelenő könyvéről, elmesélte, honnan jött az Iron Lady elnevezés, hogy mit vár a… Tovább

Videó: “Túl van hájpolva a válogatott teljesítménye”

Hrutka János, korábbi válogatott labdarúgó volt a dodzsem november 14-i adásának vendége, akivel az aznap esti magyar-finn Eb-selejtező előtt beszélgetett Czollner Gyula és Balogh Tamás. Az FTC és nemzeti csapatunk egykori védője óvatosan fogalmazta meg elvárásait, míg Balogh Tomi eltalálta a végeredményt.  

Videó: A legkeményebb sportág, Hodgson kiakadt, indul a tenisz vb

Melyik a legnehezebb sportág?; NFL-meccs a Wembley-ben Eb-selejtező előtt; túl csinos riporter; vasárnap kezdődik a londoni tenisz világbajnokság – Czollner Gyula és Balogh Tamás a fentiekről beszélgetett a november 7-i, pénteki dodzsem második részében.  

Videó: “Fizessetek vagy távozom!”, Alonso

Czollner Gyula és Balogh Tamás a november 7-i, pénteki dodzsem első részében a kifizetetlenül maradt labdarúgók szabad távozásáról ütköztette véleményét, amivel kapcsolatban felhívták dr. Visontai Csongort, az Újpest FC jogászát is. Majd áttértek a Forma 1-re: többek között Fernando Alonso jövője is szóba került.  

Videó: Formula-1, Fellaini, Bouchard

Az egekig magasztalt Hamilton és új szabályok a Formula-1-ben; a köpködő Marouane Fellaini; a népszerű Eugenie Bouchard – ezekről a témákról beszélgetett Czollner Gyula és Balogh Tamás az október 3-i, hétfői dodzsem második részében.