Új tulajdonos az IKO Tematikus Csatornáknál

Új tulajdonosa van az IKO Tematikus Csatornák Kft.-nek: a SportKlub, Fishing&Hunting és DoQ adókat is üzemeltető vállalatot február 8-tól az Ayudate Holding Tanácsadó Kft. birtokolja. A tulajdonosváltással egy időben a SportKlub módosította műsorát. A csatorna hosszú távú stratégiájának szellemében értékesítette az olasz élvonalbeli liga (Serie A), valamint a francia bajnokság (Ligue 1) közvetítési jogainak egy részét. A tárgyalások felgyorsulása miatt a változások már a hétvégén életbe léptek: az együttműködés keretében a bajnokságokat a DIGI Sport, illetve SportKlub csatornák megosztva közvetítik.

Az új tulajdonos komolyan tervez a SportKlubbal, a közvetítési jogok részleges értékesítése is a közös építkezés alapját jelenti. Ezen első lépéseket továbbiak követik majd, amelyek célja újabb műsorok létrehozása, célcsoportok megszólítása.

„A tulajdonossal szorosan együttműködve azon dolgozunk majd, hogy továbbra is tartalmas műsorokat készítsünk a sportrajongóknak, miközben az üzleti lehetőségeinket is a lehető legjobban kiaknázzuk. A hosszú távú stratégia kialakítása folyamatosan zajlik, ennek részleteiről hamarosan újabb tájékoztatással szolgálunk. Tervekkel, elképzelésekkel telve várjuk ezt az új időszakot” – mondta Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője.

A SportKlub 2006 óta sugároz Magyarországon, kiemelkedően sok saját gyártású műsorral rendelkezik.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *